EL TAST QUE MÉS T'AGRADA

A l'Escola Catalana de Tast t'oferim l'oportunitat d'escollir el tipus de tast que més t'agradi. Pots escollir entre el tast originals, el tast desconstruint el vi, el tast aromes, el tast escumosos, el tast internacional o senzillament realitzar un tast a mida segons els teus gustos i interessos.

Tu decideixes!

Tast originals

Vols anar més enllà del típic vi blanc, negre, rosat o escumós? El món del vi és tan ampli i meravellós que ens ofereix productes increïbles que surten d'aquesta lògica. Vols desafiar els teus sentits amb aquestes joies? Posa't en contacte amb nosaltres!

*vins naturals, vinificacions especials, escumosos únics, etc.

 

Tast desconstruint el vi

Si poguéssim desconstruir un vi obtindríem molècules: alcohols, àcids, polifenols, sucres, etc. Cadascuna d'elles aporta una qualitat al vi i interacciona amb la resta  per donar lloc a un vi en particular. Et proposem un tast en el que descobrirem moltes d'aquestes mol·lècules per separat i en interacció amb d'altres per tal d'entendre com funcionen i així poder identificar-les dins del vi.

*Diferents tipus de tanins, àcids del vi, estructura, etc.

 

Tast aromes

Entre les parts més importats del vi trobem els aromes, aquests que tan ens costa descriure. Tots sabe olorar, només cal posar nom a aquelles sensacions que el nostre nas capta. Descobreix el teu sentit de l'olfacte i posa nom als aromes que ja coneixes!

*Aromes de fruites, fustes, espècies, d'evolució, etc.

 

Tast escumosos

T'agraden les bombolles? Els vins escumosos són els vins més complexdes a l'hora de tastar. Capaços d'envellir una eternitat i aportar-nos experiències úniques. Uns vins que s'aprecien coneixent-los.

*caves, ancestrals, molt llarga criança, Asti, etc.

 

Tast internacional

Si ja coneixes els vins locals i vols aprendre sobre el que es fa més enllà de les nostres fronteres, aquest és el teu tast! Hi ha tot un nou (i vell) món del vi per descobrir per tot el planeta, des de la veïna França a la llunyana Australia, Alemanya, USA i més enllà. Ens agradaria posar a l'abast de tothom un tastet de la gran diversitat vínica mundial!

*França, Alemanya, Sudàfrica, Xina, etc.

 

Tast a mida

Vols centrar-te en un únic tipus de vi de la teva elecció? Et dissenyem el tast que més t'interessi. Truca'ns i explica'ns la teva temàtica!

*Vins negres, vins catalans, vermuts, etc.

 

Preus tastos

grup mínim 4 persones

preus:

4 a 8 pax: 20€/pax

8 a 15 pax: 15€/pax

+15 pax: consultar preu

suplements:

3€/pax vi addicional

5€/pax maridatge

ca la laia.jpg
  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

info@escolacatalanadetast.com

telf. 646 34 97 95 / 648 97 80 80

© 2019. Escola Catalana de Tast. Tots els drets reservats

dissenyat per Vistudio